Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Uvijek će nam ostati ljubav" sutra igra u Selcu

27.09.2021.

13:25

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Lisinski

Foto: Lisinski

Foto: - / -

28. rujna u Dvorani Doma u Selcu od 19 sati imate priliku pogledati novu predstavu u kojoj glavne uloge igraju Jelena Mihovljević i Dražen Čuček. Ulaznice možete kupiti na blagajni Doma prosvjete u Selcu sat prije početka predstave u cijeni od 40 kuna.

Beskrajno duhovita, neodoljivo zabavna, pomalo cinična, topla i satirična je ljubavna komedija. Medo je inertni, neuhvatljivi sredovječni sveučilišni profesor, sklon izbjegavanju odgovornosti s duboko ciničnim pogledom na sve ljudsko, a Jelena je vesela žena, puna života, koja zagazivši duboko u četrdesete, čvrsto odlučuje njihovu dvadesetogodišnju vezu pretvoriti u brak.

Duhovit tekst Miloša Radovića koji se sjajno poigrava muško-ženskim odnosima, otvorio je prostor jednoj sumanutoj scenskoj igri u kojoj se dotiču sva ona ključna mjesta koja povezuju i razdvajaju bračne partnere - sve radosti, sve traume, sve nedoumice i neizbježni tektonski poremećaji koje brak nosi sa sobom.

Po prvi puta zajedno na sceni Jelena Miholjević i Dražen Čuček uz pomoć režije Darija Harjačeka pokušat će izraziti težinu i radost ljubavi u ovoj 80-minutnoj predstavi. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.