Hrvatski radio

Radio Rijeka

Večeras u Palachu zagrijavanje za 43. Ri Rock festival!

20.11.2021.

13:14

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Udruga Ri Rock

Foto: Udruga Ri Rock

Foto: - / -

Udruga Ri Rock priprema još jedno izdanje legendarnog Ri Rock festivala. Kao i prethodnih godina, festival bendovima nudi priliku da se prijave za nastup i predstave publici. O festivalu i večerašnjem koncertu zagrijavanja za festival pričali smo s dopredsjednikom udruge Vinkom Golembiowskim:

Zagrijavanje za ovogodišnji 43. Ri Rock održat će se kao i sam festival u Palachu. Tako će danas s početkom u 20 sati nastupiti tri benda i riječku publiku pripremiti za festival.

Za sam početak večeri Udruga Ri Rock istaknut će jedne od mladih nada hrvatske scene, a završiti s legendama riječke scene. Večeras će u kultnom Palachu nastupiti čakovački bend Revirgin, noviji riječki bend Lei te riječki Turisti čiji članovi su jedni od osnivača Ri Rock scene. 

Vrata Palacha otvorit će se u 20 sati, a ulaznice je moguće nabaviti na ulazu na dan događaja po cijeni od 15 kuna. Za sudjelovanje na događaju biti će potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Više o današnjem zagrijavanju bendova rekao nam je Vinko Golembiowski. Poslušajte:

Vinko Ri Rock, pripremila Neva Funčić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.