Hrvatski radio

Radio Rijeka

Većina trgovina na blagdan Tijelova radi prema nedjeljnom radnom vremenu

19.06.2019.

12:26

Autor: Radio Rijeka

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Pred nama je blagdan Tijelova, za većinu neradni dan, no ne i za radnike u trgovinama. Jedan dio trgovina radit će prema nedjeljnom rasporedu, dok neki rade prema standardnom radnom vremenu u četvrtak na blagdan Tijelova.

Trgovine Konzuma uglavnom će biti otvorene do 13 sati, kao prema nedjeljnom radnom vremenu, kao i sve prodavaonice Lidla koje će na Tijelovo biti otvorene, kao prema nedjeljnom radnom vremenu, do 14 sati.

Na Tijelovo će Sparovi supermarketi raditi do 14 sati, dok će Intersparovi hipermarketi raditi ovisno o radnom vremenu trgovačkog centra. Svi supermarketi Plodina će raditi od 7 do 22 sata, po standardnom radnom vremenu. Sve trgovine Kauflanda radit će po nedjeljnom radnom vremenu, odnosno do 21 sat, a poslovnice Tommyja raznoliko - neke će raditi do 13, neke do 21 sat, a neke će biti zatvorene. 

Tower centar Rijeka radit će po nedjeljnom radnom vremenu od 10 do 21 sat, s tim da kafići i ostali prostori na petome katu rade do 23 sata. Trgovine u ZTC-u Rijeka također rade do 21 sat, osim Plodina koje rade do 22 sata. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.