Hrvatski radio

Radio Rijeka

Vozači Autotroleja podupiru sutrašnji štrajk, no neće obustavljati vožnju

22.08.2019.

15:27

Autor: Lea Domijan Fišter

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Štrajk vozača organiziran na nacionalnoj razini poduprijet će i vozači riječkoga Autotroleja, ali tako da ne oštete putnike. "Želimo imati potporu putnika kada je riječ o problemima vozača", rekao je predsjednik većinskog sindikata Primorsko-goranskih komunalaca Alen Bartulac.

"Želja nam je skrenuti pozornost i pokazati javnosti da su uvjeti rada i plaće vozača autobusa nezadovoljavajući, pogotovo kada se uzme u obzir odgovornost koja se u toj profesiji traži. Vozači Auotroleja priključit će se štrajku - svjesni i odgovorni kao i uvijek, vozači će, umjesto obustavljanja vožnje, na svojim vozilima imati istaknuti natpis ŠTRAJK, a sve u cilju da ne oštetimo naše putnike i korisnike, a istovremeno dajemo podršku svim onim kolegama koji će biti u štrajku i skrećemo pozornost javnosti na to u kojim se uvjetima nalaze vozači autobusa", rekao je Bartulac za Radio Rijeku. Poslušajte:

Bartulac: Vozači će na svojim vozilima imati natpis ŠTRAJK, pripremila Lea Domijan Fišter

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.