Hrvatski radio

Radio Rijeka

Za dobre programe: Opatija ima centar "Gervais"

29.04.2017.

10:38

Autor: Eduard Kišić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gala koncertom sopranistice Natalie Ushakove i orkestra Opere HNK Ivana pl. Zajca pod ravnanjem Marca Boemia te velikim koncertom rock grupe Vatra, sinoć je u Opatiji otvoren kulturno-turistički centar "Gervais".

Multifunkcionalni centar, na četiri tisuće i 700 četvornih metara površine, omogućiti će održavanje kino i kazališnih predstava, rock koncerata, kongresa i povratak festivala zabavne glazbe, rekao je u pozdravnom govoru gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić.

Kulturno-turistički centar "Gervais" dio je projekta Rijeka EPK 2020, pa su sinoćnjoj svečanosti nazočili i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, zamjenik župana primorsko-goranskog Petar Mamula te delegacija prijateljskog grada Beča.

Isti Gala koncert na kojem nastupa operna diva Natalia Ushakova, uz pratnju orkestra Opere HNK Ivan pl. Zajc na programu je i večeras u 20 sati. Ulaz na koncert je slobodan, ali ulaznice treba preuzeti u uredu Festivala Opatija. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.