Hrvatski radio

Radio Rijeka

Za Socijalnu samoposlugu: prvi humanitarni cook off u Rijeci

20.12.2017.

14:02

Autor: Antonela Galić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Za riječku Socijalnu samoposlugu Kruh Svete Elizabete danas dvije humanitarne akcije: jednu su predali djelatnici Policijske uprave primorsko-goranske, a druga slijedi poslijepodne. Prvi put u Rijeci će biti održan Veliki humanitarni cook off.

U ovoj godini bilo je 800 korisnika, a mjesečno se izdaje 700 paketa hrane, naglasila je Elida Verunica, voditeljica Socijalne samoposluge.

Djelatnici Policijske uprave primorsko-goranske su dobrovoljnim prilozima kupili prehrambene artikle koje je u samoposluzi predao načelnik Tomislav Dizdar.

Prvi put, danas se, od 17 sati, u Rijeci održava Veliki humanitarni cook off u Centru za kulinarstvo i osobni razvoj KuHarmonija, u Verdijevoj 11. Kandidati će se natjecati u pripremanju vlastitih specijaliteta, a zajednička namirnica je pašta koju je donirao riječki PIK.

Umjesto ulaznice, daju se donacije: ulje, šećer, brašno, pašta, konzervirana hrana te higijenske potrepštine. Poslušajte što smo još doznali:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.