Hrvatski radio

Radio Rijeka

Za velike i male: vlakom HŽ-a na adventska događanja u Delnice i Zagreb

28.11.2018.

12:23

Autor: Olivera Vinković

Foto: Olivera Vinković / HRT - Radio Rijeka

Foto: Olivera Vinković / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

I ove će godine Tin Express, posebni vlak na relaciji Rijeka - Delnice - Rijeka, voziti putnike na Delničku adventsku bajku. Polazak prvog vlaka je u subotu 1. prosinca, i tako sve subote do kraja godine te dvije nedjelje, 9. i 16. prosinca.

U Delnicama je pripremljen bogat program, tako da će se zabava s Djedom Mrazom i Bakom Mraz iz vlaka preseliti u čarobne delničke šume. Bogat program, gastro-ponuda i zabava za djecu i odrasle, sadržaji su kojih neće nedostajati.

Osim toga, Hrvatske željeznice nastavljaju s adventskim vlakom: Tin express će krenuti ove subote 1. prosinca u 9:45 sati iz Rijeke. "Tokom vožnje koja traje oko sat vremena u vlaku će vas zabavljati Djed Mraz i Baka Mraz. Cijena aranžmana, koja uključuje vožnju i po dolasku u Delnice, jednu malu božićnu priču i avanturu kako za djecu tako i za odrasle, iznosi 60 kuna po djetetu (tu je uključen i poklon-paket) te 45 kuna za odrasle", rekli su nam referent prodaje HŽ Putničkog prijevoza David Meštrović i djelatnica Turističke zajednice Delnica Jelena Holenko Pirc.

Sve su Riječane pozvali i da im se pridruže na adventskom party-vlaku koji će voziti na Advent u Zagreb, i to 8., 15. i 22. prosinca, s polaskom iz Rijeke u 9:25 i povratkom iz Zagreba u 20 sati. Više pojedinosti poslušajte u audioprilogu:

Galerija
Foto: Olivera Vinković / HRT - Radio Rijeka, Foto: -/-
Foto: Olivera Vinković / HRT - Radio Rijeka, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.