Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zadnji dan Impulse festivala: tribina o COVID krizi glazbene scene

12.10.2021.

11:01

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Impulse

Foto: Impulse

Foto: - / -

Tribina "Game Changer" održat će se večeras od 20 sati u Beertiji. Gosti tribine koji će podijeliti svoja iskustva rada za vrijeme pandemije su Berislav Marszalek - direktor Entrio.hr, Ilko Čulić - glavni urednik Radio 808 te Ana Antonova - DJ-ica. Moderator tribine bit će Stjepan Gillich.

Ulaz na tribinu je slobodan.

Jedan od željnih ciljeva Impulse Festivala je međusobno povezivanja osoba, organizacija, dijeljenje iskustava, poticanje na razvoj i suradnju glazbene scene općenito. No, zadnjih godinu i pol dana upravo ta glazbena scena je pretrpila možda i najveći udarac kada govorimo o kulturnom sektoru.

Pandemija uzrokovana virusom COVID-19 "srušila" je dosadašnje postavke i tržišnu utakmicu, ali i stvaranje i promociju glazbe na svim razinama. Koje su vidljive posljedice, kada možemo očekivati oporavak, promjene navika publike i kupovna moć, medijski prostor, primjeri prakse iz susjednih zemalja, stvaranje i promocija glazbe, nastupi uživo, dobrodošao su filter samo nekih od tema.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.