Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zajedno s vama u borbi za Zlatni Studio!

14.12.2021.

12:38

Autor: Lena Stojiljković

nominacija za najbolji hrvatski radio

nominacija za najbolji hrvatski radio

Foto: - / unsplash

Radio Rijeka ove godine ima nominaciju za jednu od najprestižnijih medijiskih nagrada "Zlatni Studio", koju dodjeljuje Jutarnji list. I to nije sve, za najbolji radijski glas nominaciju je zaslužio i naš Robert Ferlin!

A hoće li nagrade doći u naše ruke, odlučit ćete vi - slušatelji. Glasovati možete ovdje ili putem kupona koji svakog petka izlaze u tiskanom izdanju priloga "Studio" Jutarnjeg lista.


Glasovanje u prvom krugu otvoreno je do 31. prosinca 2021.g., a finalisti, odnosno troje kandidata s najvećim brojem glasova, bit će objavljeni u prilogu Studio Jutarnjeg lista 7. siječnja 2022.godine. Proglašenje pobjednika održat će se 4. veljače u Studiju "Anton Marti" na gala večeri u izravnom prijenosu HTV-a. 


Konkurencija je žestoka, a čime smo zaslužili nominacije, u eteru Radio Rijeke otkrila nam je Tena Šarčević iz Jutarnjeg lista, članica žirija za kategoriju "radio" nagrade Zlatni Studio.


Idemo zajedno u nove uspjehe, poslušajte razgovor:

zlatni studio

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.