Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zanimljivim programima okončano ovogodišnje izdanje Liburnicona

16.08.2021.

11:39

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Udruga Kulturni front

Foto: Udruga Kulturni front

Foto: - / -

Subotnji program donio je vrhunac ovogodišnjeg "korona izdanja" festivala Liburnicon. Bogati program u samo jednom danu uvrstio je više od dvadeset točaka, među kojima su se isticala zanimljiva predavanja i prezentacije, izazovni kvizovi i zabavne igre.

Nakon izvrsno posjećenog petka, pravo iznenađenje posjetitelje je čekalo u subotu. Iako su broji posjetitelji navikli na ono školsko izdanje festivala, i ovogodišnje smješteno u samom centru Opatije, imalo je svog šarma.

Gosti i izlagači nisu krili zadovoljstvo doživljenim, a većina je istaknula susretljivost i dobru organizaciju.

Druženje od podruma do krova bilo je popraćeno i znatiželjnim pogledima iz obližnjih hotela čiji su gosti s balkona popratili nastup opatijskog punk banda Finta de mona. Druženje u parku ispred ville Antonio okupio je posjetitelje željne malo alternativnijeg pristupa zabavi i druženju.

"Prošao nam je još jedan, šesnaesti po redu Liburnicon 2021. Ne znamo za vas, ali nama je bilo i bolje nego smo se nadali, i već nas hvata lagana post-con depresija. Hvala vam svima koji ste došli i podržali nas kupnjom ulaznica i mercha te moralnom potporom. Omogućili ste da se Liburnicon nastavi unatoč svim mjerama koje su se urotile protiv nas. Veliko hvala svim gostima i voditeljima programskih točaka, i onima koji su nam već standardni liburniconski inventar, ali i onima koji su tek otkrili čari držanja predavanja na Liburniconu. Nadamo se da ćemo vas ponovno ugostiti! I na kraju, ali najbitnije: veliki naklon svim volonterima, organizatorima i ekipi koja nam je pomogla. Bez vas Liburnicon ne bi bio to što je. Vidimo se sljedeće godine", poručili su organizatori iz udruge Kulturni front.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.