Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zarazan smijeh Olivere Baljak iz studija na Korzu

07.03.2021.

14:46

Autor: Albert Petrović

Foto: Albert Petrović / HRT - Rado Rijeka

Foto: Albert Petrović / HRT - Rado Rijeka

Foto: - / -

Zaraznim smijehom Olivere Baljak još podcrtavamo ovu lijepu, sunčanu i mirnu nedjelju. U našem inspirativnom studiju na Korzu Albertu Petroviću Olivera je govorila o 40 godina svoje karijere! O Gospođi ministarki koja, evo 18. put igra u HNK Ivana pl Zajca, o tekućim ali i nadolazećim projektima

Opuštajući razgovor Olivere Baljak i Alberta u nedjeljno rano poslijepodne događao se uz šansone koje je, glumica i pjevačica, otpjevala za svoj nedavni nosač zvuka nazvanim "Glumci". Autor većeg broja šansona sa CD-a je Anton Šuljić koji se iz Zagreba telefonski uključio u emitiranje.  

Uz altovske dionice Olivera je govorila o posebnoj želji da igra Gospođu ministarku koja je prošle godine imala premijeru upravo u čast njenih četrdeset godina rada, a koju još uvijek možete pogledati.

Olivera će, unatoč odlasku u mirovinu, raditi još godinu dana, a jedan od sljedećih glumačkih zalogaja jest uloga u predstavi "Čelična magnolija".

Filmski hit "Čelične magnolije", najavljen kao "najsmješniji film koji će vas rasplakati", donosi priču o šest žena različitih godišta, klasnih statusa i karaktera. Radnja je smještena u frizerski salon malog grada, na dan vjenčanja jedne od junakinja. Riječ je o snažnim ženama, rastrganim između vlastitih želja i prepreka koje im nameću život i okolina.

Opustite se i poslušajte razgovor:

Na obedu: Olivera Baljak, pripremio Albert Petrović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.