Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zastupnik na usluzi: Marin Škibola najavio tjedne susrete s građanima

22.01.2018.

12:57

Autor: Neva Funčić

Škibola je otvoren svim prijedlozima (Foto: Neva Funčić / HRT - Radio Rijeka)

Škibola je otvoren svim prijedlozima (Foto: Neva Funčić / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

Primorsko-goranska županija je saborskim zastupnicima s područja 8. izborne jedinice ustupila prostor za susrete s građanima, a prvi će tu mogućnost iskoristiti nezavisni saborski zastupnik Marin Škibola koji je najavio tjedne susrete s građanima.

Marin Škibola će se s građanima u Adamićevoj 10 sastajati svakog ponedjeljka, od 11 do 13 sati. Kaže da je otvoren za sve građane i za sva pitanja. Građani se mogu javiti i u zastupnički informacijski centar u Saboru zic@sabor.hr, ili na adresu kreditni.ostecenici@gmail.com.

Primorsko-goranska županija je saborskim zastupnicima ustupila novouređenu sobu za press konferencije na prvom katu županijske zgrade u Adamićevoj ulici.

Marin Škibola je najmlađi saborski zastupnik. 25-godišnji magistar ekonomije iz Rijeke je u svibnju 2016. ušao u Sabor kao kandidat Živog zida na listi koalicije Jedina opcija u 8. izbornoj jedinici. Živi zid je napustio u studenom te godine i pridružio se saborskom klubu Promijenimo Hrvatsku.

Podsjetimo, njegov glas bio je ključan u glasovanju o povjerenju Gordanu Jandrokoviću, a njegov prijedlog Zakona o RBA zadrugama prihvaćen je jedloglasno. Poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.