Hrvatski radio

Radio Rijeka

Završnica vikenda Crikvenica 4 Pets: "Paškarana" povorka

23.09.2018.

12:11

Autor: Saša Vuksan, Tatjana Sandalj

Foto: TZG Crikvenica

Foto: TZG Crikvenica

Foto: - / -

U Crikvenici je ovo vikend za kućne ljubimce. Trodnevno veselje za ljubimce i njihove ljude zove se Crikvenica 4 Pets. U programu je danas, od 17 sati, karneval kućnih ljubimaca, na Gradskom plivalištu u Crikvenici.

Manifestacija Crikvenica 4 Pets koja je prošle godine imala premijerno izdanje, osvojila je nacionalnu nagradu "Simply the best" kao najbolji inovativni projekt u turizmu.

O jutra se na glavnom crikveničkom trgu odvija likovna radionica za djecu, zabavljaju ih klaunovi, na programu je i dječja predstava "Doktor od životinjica" te dječji plesni i pjevački nastupi.

Nakon demonstracija osnova dresure i trikova sa psima prvoga dana i nacionalne kinološke izložbe drugoga dana te uz svakodnevni, od 10 do 19 sati, sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce, danas je na programu maškarana tj. "paškarana" povorka ljubimaca i vlasnika.

Šminkanje i oblačenje, na Gradskom plivalištu u Crikvenici, počet će u 15:30 sati, a povorka strata u 17 sati. Organizator Davor Ožanić najavljuje međunarodnu povorku, poslušajte:

Foto: TZG Crikvenica

Foto: TZG Crikvenica

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.