Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zbog mogućih izgreda, policija najavila snimanje utakmice Rijeka - Dinamo

07.04.2017.

16:51

Autor: Iva Črnjar Ivančan

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sutrašnja nogometna utakmica između Rijeke i Dinama bit će snimana, kako bi se uočili i procesuirali eventualni izgredi i protupravna ponašanja navijača, priopćila je policija. Također, upozoravaju građane da pripaze gdje će parkirati svoja vozila.

Policija upozorava da će policijski službenici i organizator provoditi mjere i aktivnosti "sukladno odredbama Zakona o javnom okupljanju i Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima".

Građanima koji će na utakmicu dolaziti svojim vozilima preporučuju parkiranje na državnoj cesti DC427 (u izgradnji), od čvora Hosti u smjeru Štefana, gdje će promet regulirati policijski službenici prometne policije.

Parkiranje će biti dozvoljeno i u zoni stadiona, uz upute prometne policije i organizatora te prema postavljenoj prometnoj signalizaciji.

Policija moli građane da vozila ne zaustavljaju i ne parkiraju na mjestima gdje je to zabranjeno, a vozila koja budu ometala promet, bit će uklonjena paukom.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.