Hrvatski radio

Radio Rijeka

11:33 / 13.03.2017.

Autor: Albert Petrović

"Zeleni Kastav" kao podrška korisnicima i proizvođačima zdrave hrane

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Grupa solidarne razmjene Opatija organizira peti sajam proizvoda uzgojenih na prirodan način, poznatiji kao "Zeleni Kastav". Svoje proizvode će izlagati dvadeset lokalnih proizvođača te obrt Loža koji te proizvode priprema.

Grupa solidarne razmjene Opatija organizira peti sajam proizvoda uzgojenih na prirodan način, poznatiji kao "Zeleni Kastav", danas u Gradskoj Loži u Kastvu, od 16 do 19 sati. Svoje proizvode izlagat će dvadeset lokalnih proizvođača te obrt Loža koji te proizvode priprema, a djeca iz Dječjeg vrtića Vladimir Nazor izložit će radove na temu "Voće i povrće".

S namjerom davanja podrške lokalnim uzgajivačima visokokvalitetnih, ekološki certificiranih namirnica i svih namirnica uzgojenih na prirodan način te motom poštivanja okolišno odgovorne poljoprivredne proizvodnje, "Zeleni Kastav" je dosad polučio izvrsne rezultate, zabilježio vrlo dobru posjećenost te odaziv kupaca i zagovornika zdrave prehrane. 

Što današnji "Zeleni Kastav" nudi kupcima i poduzetnicima najavljuje koordinatorica sajma Andreja Ratković:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.