Hrvatski radio

Radio Rijeka

Županijski HDZ oštro protiv Komadine: Gdje je zapelo oko Domova zdravlja?

07.11.2017.

11:36

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Što se čeka s gradnjom novih Domova zdravlja u Opatiji i Novom Vinodolskom, obzirom da su oba grada uz pomoć DUDI-ja osigurala zemljišta i dobila građevinske dozvole? Je li moguće da to zapinje samo zato što tamo na vlasti nije SDP? Pitanja su to koja je županijski HDZ uputio županu Zlatku Komadini.

Taj isti župan, rekao je Dinko Beaković, mene je proglasio pučkim tribunom HDZ-a, no ja ću i dalje govoriti o svemu što ne valja jer sam dobio mandat građana. On pak ima vojsku zaposlenih u raznim ustanovama i poduzećima, čiji je osnivač Županija, a njih je točno 5 tisuća 992 pa i zato, nema dvojbe, morat će me u Županijskoj skupštini župan i dalje trpiti, ističe Beaković.

"Mislim da je upravo župan Zlatko Komadina sa svojim ponašanjem ona najgora vrsta političara koje ljudi preziru. Ako si cijeli izborni zakon tako priredio da pomažeš samo svojima, da zapošljavaš samo svoje, jednostavno si dao sve pogodnosti SDP-ovoj koaliciji, a da si sve ostale ljude u županiji isključio, posebno mlade ljude koji nisu dio SDP-ove koalicije, mislim da je to sramotno ponašanje", kaže Beaković u ime županijskog HDZ-a, nazivajući Komadinu "Gazdom županije".

Poslušajte izjavu:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.