Hrvatski radio

Radio Rijeka

37. Ri Rock festival: Alternativa nasilju - prijavite sudjelovanje

06.11.2015.

16:29

Autor: Ivica Vrkić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

37. izdanje Ri Rock Festivala će, uz glazbeni dio, biti obilježeno i humanitarnom notom. "Riječki alternativni kalendar" činit će riječki glazbenici, tetovirani pojedinci, volonteri i građani s jasnom porukom: postoji alternativa nasilju.

Udruge Ri Rock, Rijeka Tattoo Expo i SOS telefon Rijeka pokreću zajednički projekt "Riječki alternativni kalendar" kojeg čine riječki glazbenici, tetovirani pojedinci, volonteri i građani s jasnom porukom: postoji alternativa nasilju. Kalenadar će se prodavati na promotivnim štandovima na riječkom Korzu, tijekom Ri rock festivala te na ovogodišnjem Rijeka Tattoo Expou što će biti održan 11., 12. i 13. prosinca u prostoru nekadašnjeg Bernardija.

Ovogodišnje izdanje Ri rock festivala, jednog od najdugovječnijih demo festivala Hrvatske i regije, održava se u riječkom klubu Palach 4., 5. i 12. prosinca uz nastupe dvanaest mladih bendova i gostujuće sastave: Seven That Spells, Fakofbolan i Šank.

Kao i prethodnih godina, Udruga Ri Rock nudi autorskim bendovima s područja Primorsko-goranske i Istarske županije da se prijave za nastup i predstave svoj rad u 20 minuta. Prijave su otvorene do 19. studenog, a bendovi se mogu prijaviti na službenoj stranici Udruge Ri Rock. Za prva tri mjesta osigurane su raznolike i bogate nagrade te titula pobjednika 37. Ri Rock festivala.

Uoči ovogodišnjeg festivala, Ivica Vrkić razgovarao je s Nikolom Jovanovićem iz Udruge Ri Rock koja najavljuje i prvo obilježavanje Dana riječkog rocka 5. prosinca i to u suradnji s udrugom LP rock, poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.