Hrvatski radio

Radio Rijeka

Album prvijenac riječkog kantautora Marka Rogića (alias White on White)

18.10.2018.

13:46

Autor: Ivica Vrkić

Marko Rogić (Foto: Goran Kovačić / Pixsell)

Marko Rogić (Foto: Goran Kovačić / Pixsell)

Foto: - / -

Riječki kantautor Marko Rogić, koji djeluje pod umjetničkim imenom White on White, ovoga će petka na botelu Marina promovirati svoj album prvijenac "Out of nowhere", objavljen za diskografsku kuću Dallas records.

Riječ je o kolekciji sastavljenoj od 12 autobiografskih i autorefleksivnih pjesama čiji su nastanak potaknuli osobni gubici u životu kantautora Marka Rogića, koji svoj dnevni kruh zarađuje kao ugostitelj i odvjetnik. Publika će na botelu Marina, usidrenom u riječkoj luci, imati prilike čuti 10 od 12 pjesama s albuma snimanog krajem prošle godine, a uz to će premijerno biti predstavljeno i nekoliko novih glazbenih tema koje su nastale u međuvremenu.

Uz Marka Rogića, kao White on White na koncertu će se predstaviti multiinstrumentalist Darko Terlević, koji ujedno potpisuje produkciju i aranžmane na albumu "Out of nowhere", zatim Radoslav Tičić na basu i Edin Botić na bubnju. 

Koncert White on White upriličen je kao dio petog izdanja Impulse festivala, čiji je cilj na više gradskih lokacija pretvoriti Rijeku u urbanu klupsku sredinu. Uoči promotivnog nastupa, s Markom Rogićem razgovarao je Ivica Vrkić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.