Hrvatski radio

Radio Rijeka

Atomsko sklonište i Goran Bare u završnici Jerry Ricks Blues festivala

30.07.2021.

17:32

Autor: Tatjana Sandalj

Foto: Jerry Ricks Blues Festival

Foto: Jerry Ricks Blues Festival

Foto: - / -

Nakon što je blues karavana Jerry Ricks Blues festivala obišla opatijsku rivijeru i ponovo zasvirala u Klani, ovogodišnje izdanje ulazi u završnicu s dvije odlične koncertne večeri na kastavskoj Crekvini. Obje večeri program će početi u 20 sati.

Riječki Sarah & The Romans otvorit će program dvodnevne završnice u Kastvu, na novouređenoj Crekvini. Prve večeri nastupaju i slovenski Blues Experience te kultno Atomsko sklonište.

Festival će završiti posljednje srpanjske večeri uz koncert Gorana Barea & Majke prije kojih nastupaju The Cyborgs iz Italije te The Dudes. 

Podsjećamo, Jerry Ricks Blues festival nastao je fuzijom Kastav blues festivala i Opatija riviera blues festivala, a nazvan je po Črnom Kastavcu, legendarnom glazbeniku koji je Kastav odabrao za svoje posljednje počivalište.

O festivalskoj završnici je u programu Radio Rijeke govorio Damir Halilić Hal, poslušajte najaktualnije o epidemiološkim mjerama:

Žestoka završnica Jerry Rigs Blues festivala, pripremio Dražen Zima

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.