Hrvatski radio

Radio Rijeka

Badnjak uz popularne Splićane: TBF večeras u Pogonu kulture

24.12.2015.

12:24

Autor: Ivica Vrkić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Popularni Splićani okupljeni u sastavu The Beat Fleet ili, kraće TBF, ovog će Badnjaka uveseljavati svoje riječke štovatelje na koncertu u Pogonu kulture, što počinje u četvrtak 24. prosinca u 23 sata

Iza njih je uspješna godina u kojoj su se oglasili novim albumom "Danas sutra" kojeg su popunili s ukupno 11 lepršavih, mučnih, ružnih i slatkih glazbenih tema, prožetih njihovom prepoznatljivom kombinacijom humora, gorčine i nostalgije. Kolekciju su najavili singlovi "Neću ti ništa" i "Sa mog prozora", a ovih dana je objavljen i novi, pod nazivom "Tremor". 

TBF su osnovani u prvoj polovici devedesetih u Splitu te su postupno i sigurno izgradili status jednog od najvažnijih hrvatskih bendova, a taj se laskavi status sa svakim novim singlom i albumom neminovno proširio i čitavom regijom.  

Na repertoaru riječkoga koncerta naći će se veći dio pjesama s recentnog albuma, ali neće izostati ni njihove uspješnice kao što su "Malo san maka", "Alles gut", "Smak svita", "Fantasična, "Nostalgična", "Mater" i ostale. Budu li dozvani barem na treći bis, moguće je da će izvesti i neki prigodni božićni standard, obećava jedan od članova TBF-a Mladen Badovinac u razgovoru za Radio Rijeku uoči koncerta:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.