Hrvatski radio

Radio Rijeka

Belfast Food poziva na feštu za sv. Patrika večeras na Trsatu!

16.03.2018.

11:27

Autor: Ivica Vrkić

Belfast Food (Foto: Pixsell)

Belfast Food (Foto: Pixsell)

Foto: - / -

Popularni riječki Irci, grupa Belfast Food, pozivaju na doček svetog Patrika, i to večeras u 22 sata u The Beertiju i Klub na Trsatu. Zbog manjeg kapaciteta prostora, broj ulaznica je ograničen samo na 100, pa svi zainteresirani za pravu irsku feštu trebaju biti na vrijeme na Trsatu.

Belfast Food je prošle godine proslavio prvih dvadeset godina djelovanja, do sada su objavili šest albuma, a uživo su poznati kao prava energetska bomba, sastavljena od kvalitetnih glazbenika s bezbroj odsviranih koncerata po cijeloj regiji. 

Osim o repertoaru što su ga pripremili za doček i u nas sve popularnijeg praznika svetog Patrika, Ivica Vrkić razgovarao je s jednim od članova Belfast Fooda Erikom Malnarom o njihovom novom singlu nastalom u duetu s Ivonom Maričić "Samo jedan glas", čiji je videospot sniman u bajkovitim predjelima Trebišća, na podnožju Učke, po sinopsisu Mihaele Sirotnjak Železnik iz Teatra Oz. 

Poslušajte i pogledajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.