Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 10. 1. 2017. Ed Sheeran, Castle On The Hill

12.01.2017.

01:42

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ovaj tjedan u emisiji Blitz single umjesto jednog singla imamo dva! Ed Sheeran, za najavu novog albuma ÷ (Divide), odlučio nas je počastiti s dvije nove pjesme, “Castle On The Hill” i “Shape Of You”.

Bio sam jedno vrijeme odsutan pa su tu dva singla umjesto jednog”, napisao je Ed Sheeran na Instagramu uz dijelove novih pjesama.

Nakon gotovo dvije godine Ed Sheeran nam je predstavio novu glazbu. Simpatični riđokosi Britanac, koji nije objavio novi singl od 2015. (Photograph), najavljivao nam je novi materijal od prošle nedjelje, ali nismo znali radi li se o objavi novog albuma ili o novim pjesmama. Sada znamo da je to najava novog, trećeg albuma, koji će se zvati ÷ (Divide), a čiji izlazak se očekuje ove godine.

Kako u emisiji možemo predstaviti samo jednu pjesmu, odlučio sam se za “Castle On The Hill”, ali siguran sam da ćete i drugu pjesmu “Shape Of You” često slušati na valovima Radio Rijeke. Obje, osim u programu, možete poslušati i na dolje ponuđenim poveznicama.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.