Hrvatski radio

Radio Rijeka

11:30 / 11.10.2016.

Autor: Branimir Herceg

Blitz single 11. 10. 2016. The Rolling Stones, Just Your Fool

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Djeluju od 1962. godine, izdali su 29 studijskih albuma, 16 live albuma i 14 kompilacija (izvor: www.rollingstones.com), ali oni neumorno rade i dalje! Dame i gospodo! Jedna i jedina, neponovljiva, legendarna rock grupa the Rolling Stones s pjesmom Just Your Fool najavljuje svoj 30 studijski album.

Legendarni rockeri The Rolling Stones prošlog tjedna objavili su  prvu pjesmu s njihovog novog studijskog albuma Blue & Lonesome, kojeg u Hrvatskoj očekujemo 2. prosinca.

 Novim, 30 studijskim albumom, legendarni britanski rockeri vraćaju se blues korijenima.

O novom albumu producent Don Was kaže: “Izdanje je snimano tri dana s glazbenicima poredanim u krug oko mikrofona. Zvuči veoma sirovo i autentično. Uhvatili smo bit onog što bend jest”.

Najavni single “Just Your Fool” komadić je zvuka prvog albuma u zadnjih deset godina, a obrada je Chicago blues adaptacije Little Waltera, znanog i kao Walter Jacobs. Novo izdanje naslijedit će izrazito uspješan album A Bigger Bang, iz 2005. godine.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.