Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 11. 4. 2017. Nord Ft. Eni Jurišić, Killing Me, Killing You

11.04.2017.

11:35

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U ovotjednom izdanju emisije Blitz single predstavljamo novi singl riječke rock grupe Nord, “Killing Me, Killing You” koji predstavljaju desetak dana prije izlazka dugo očekivanog albuma Play Restart.

Prije dvije godine (24.03.2015.) u emisiji Blitz single objavili smo prvi singl “Play Restart” s najavljivanog istoimenog albuma riječke rock grupe Nord. Album napokon izlazi 21. travnja, a nova pjesma nosi naziv “Killing Me, Killing You”. Radi se o duetu u kojem se bendu pridružila već dobro znana riječka pjevačica Eni Jurišić, koje se sjećamo po sudjelovanju i odličnom plasmanu u glazbenom showu The Voice. Pjesma malo mekšeg, rekli bi grungy karaktera, od samog početka je bendu zamirisala na mogući duet, a uslijed druženja Eni i Mihaela, ali i muziciranja u jednom akustičnom triu, nekako se je logično baš ona nametnula kao prvi izbor za ovaj melodični duet. Nordovoj publici biti će zanimljivo čuti sastav u nešto drugačijem ruhu, a i Enini fanovi čuti će ju u jednom novom svjetlu, i to na (za nju netipičnom) engleskom jeziku.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.