Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 11. 7. 2017. Merk & Kremont, Sad Story (Out Of Luck)

11.07.2017.

11:35

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Merk & Kremont obradom pjesme “Out Of Luck” Adya Suleimana, u koju je dvojac uklopio dio vlastitog teksta te divne vokale i potencijalno stvorio novu ljetnu himnu, ovotjedni je izbor za emisiju Blitz single.

Merk & Kremont, talijanski duo u usponu, iza sebe ima seriju hit singlova koji zajedno broje više od 40 milijuna streamova. Brojka nimalo ne čudi s obzirom na to da Merk & Kremont podršku uživaju od strane najutjecajnijih svjetskih DJ-eva, kao što su Oliver HeldensDon DiabloMartin GarrixAviciiSteve Aoki,...
Za današnju pjesmu “Sad Story (Out Of Luck)Merk & Kremont (Federico Mercuri i Giordano Cremona) kažu: “Vraćali smo se sa svirke i čuli smo pjesmu na radiju – pronašli smo je putem Shazama, jer ju nismo nikad čuli, ali smo se instantno zaljubili u nju i odlučili napraviti svoju verziju. Zapravo smo istu večer napravili prvu verziju, iako smo bili umorni morali smo to napraviti. Ovo je rezultat i čini nam se da je ovo naš najbolji rad do sad.”

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.