Hrvatski radio

Radio Rijeka

11:20 / 12.11.2019.

Autor: Branimir Herceg

Blitz single 12. 11. 2019. - This Is How (We Want You To Get High)

isječak iz videozapisa “This Is How (We Want You To Get High)”

isječak iz videozapisa “This Is How (We Want You To Get High)”

Foto: - / -

Iako je umro prije nepune tri godine, legendarni George Michael, glazbenik koji je svijet obogatio nekim od ponajboljih pop-pjesama svih vremena, i dalje iznenađuje. Nedavno je predstavljena "This Is How (We Want You To Get High)", još neobjavljena pjesma ovog uspješnoga engleskog glazbenika.

Novopredstavljena pjesma nastala je tijekom jednog od posljednjih studijskih sessiona koje je George Michael održao prije svoje iznenadne i prerane smrti 2016. godine.

"This Is How (We Want You To Get High)" nosi funky ritam i zaraznu vokalnu melodiju, po čemu su pjesme Georgea Michaela postale prepoznatljive, a uz njega, novi singl producentski potpisuje i njegov dugogodišnji suradnik James Jackman.

Pjesma dolazi kao finalni djelić slagalice pred objavu soundtracka iščekivane romantične komedije "Last Christmas". Riječ je o filmu koji je inspiriran upravo istoimenim hitom skupine Wham!, a prateći soundtrack će sadržavati tri pjesme spomenute skupine i 12 pjesama iz samostalne karijere Georgea Michaela, uključujući i ovu netom predstavljenu pjesmu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.