Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 14. 4. 2015. Nola, Drukčije

14.04.2015.

22:17

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nola, bend iz Pule koji pamtite po hitovima “Dio tebe” ili “Iznad oblaka“, predstavlja nam svoj novi singl – “Drukčije”

Pogledaj me, budim se, budim se u proljeće, kad ptice pjevaju drukčije…”. Kao što i stihovi same pjesme govore, u novoj pjesmi osjećamo mali odmak od njihove uobičajene direktne ljubavne tematike s jasnim slikama ljubavi. Pjesma “Drukčije” govori o tome da nam, ako to želimo, svaki dan može biti proljeće.

Život nam se događa sada i ovdje i možda je svijest o tome prvi korak svakoga od nas prema zadovoljstvu i unutarnjem miru kojemu svi toliko težimo.“ – objašnjava Gabi iz Nole. “Iskoristite proljeće i učinite neku radost za sebe. Koliko god teško izgledalo pronaći malo vremena za sebe, na kraju se uvijek isplati. U potrazi za srećom upoznali smo puno dobrih ljudi. Neki od njih, srećom, izvrsno sviraju. Družili smo se uz glazbu i zajedno snimali”  rekli su Gabi i Marijan, dodavši kako su na pjesmi „Drukčije surađivali s cijelim nizom poznatih glazbenika: Allan Skrobe iz Švedske, Matko Botić (My Buddy Moose) Dean Vitasović, Dušan Kranjc (2Cellos) Hrvoje Šćulac (Quasarr), Carlos Fagin (Argentina), Ana Kučan, Tatiana Giorgi, Olja Dešić, Ognjen Jovanović, Nikol Ćaćić (NLV), Goran Farkaš (Veja), Pjevački zbor mladih Josip Kaplan i Studio glazbene kreativnosti Čarobna frula.

I kako Nola na kraju poručuje: „Neka vam se proljeće uz ovu pjesmu rastegne kroz cijelu godinu“.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.