Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 15. 8. 2017. - Liam Gallagher, For what it's worth

15.08.2017.

11:35

Autor: Ivica Vrkić / Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Osnivač i pjevač grupe Oasis, Liam Gallagher, koji se tek nedavno vratio na glazbenu scenu, prije nekoliko dana objavio je drugi singl, "For what it's worth", s njegovog prvog solo-albuma "As you were".

Nekadašnji frontman britanske grupe Oasis Liam Gallagher oglasio se ovih dana novim singlom s njegovoga prvog solističkog albuma "As you were", čije je objavljivanje najavljeno za početak listopada. Nakon "Wall of glass", singl "For what it's worth" još je jedna najava novog albuma pjevača koji je nakon Oasisa bio vokal grupe Beady Eye, da bi se potom odlučio na solo-karijeru od koje će, kaže, odustati bude li album podbacio.

Hoće li se njegova očekivanja ostvariti ili ne, pokazat će budućnost, a danas u "Blitz singlu" slušamo kako Liam Gallagher zvuči u novoj pjesmi "For what it's worth"Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.