Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 15. 9. 2020. Vatra, Carstvo sunca

15.09.2020.

11:35

Autor: Branimir Herceg

Foto: Filip Gržinčić

Foto: Filip Gržinčić

Foto: - / -

Njih ne treba posebno predstavljati dovoljno je reći Vatra! U trenutku dok im se zadnji hit i dalje nalazi na vrhovima domaćih ljestvica, oni i dalje neumorno rade. Nova pjesma zove se “Carstvo sunca” i današnji je izbor u emisiji Blitz single Radio Rijeke.

Glazba prenosi poruku, emociju, stvara iskustvo. U nedostatku koncerata u ovo vrijeme socijalnog distanciranja koje je odvojilo publiku od umjetnika, potreba za stvaranjem glazbe možda je i veća nego prije. Tako je i Vatra posljednjih mjeseci snimila nekoliko novih pjesama, a jedna od njih je i upravo objavljena“Carstvo sunca”!

“Kao dobar dio mojih pjesama i "Carstvo sunca" govori o međuljudskim i partnerskim odnosima koji su u ovom specifičnom, pandemijskom okruženju bili uistinu na kušnji. Dobar dio njih izaći će iz ove situacije povezaniji nego prije, ali nažalost, dobar dio njih otići će u potpuno krivom smjeru i udaljiti se jedni od drugih. Da ne filozofiramo previše, možda je najbolje da poslušate pjesmu, pa ocijenite sami kojoj strani pripadate. - rekao je Ivan Dečak.

 

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega slušajte utorkom u 11:30!

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.