Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 16. 10. 2018. Take That, Out Of Our Heads

16.10.2018.

11:35

Autor: Branimir Herceg

Isječak iz videozapisa “Out Of Our Heads”

Isječak iz videozapisa “Out Of Our Heads”

Foto: - / -

Jedan od najuspješnijih boy bandova koji dolazi iz Velike Britanije, Take That, koji je osnovan u Manchesteru 1990. godine, a djeluje i danas, ima novu pjesmu – “Out Of Our Heads”. Zvuče li kao nekad, poslušajte u ovotjednom izdanju emisije Blitz single.

Novi singl grupe Take That je “Out Of Our Heads”', a znamo ih po hitovima kao što su “Back For Good”, “Pray”, “Everything Changes” i “A Million Love Songs”, Take That danas sačinjavaju Gary BarlowHoward Donald Mark Owen, a ne treba zaboraviti da su članovi orginalne postave bili i Jason Orange Robbie Williams

Nakon jednog nastupa u Manchesteru tijekom srpnja ove godine, trio je potvrdio da će tijekom sljedeće godine krenuti na Greatest Hits turneju i na taj način obilježiti 30 godina postojanja benda. Također, tu je i Greatest Hits album nazvan Odyssey koji će biti predstavljen 23. studenog. Uz postojeće pjesame iz bogate diskografije, koje su snimljene u novom ruhu, na novom izdanju naći će se i tri nove, a gosti su Boyz II MenImogen Heap Barry Gibb.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.