Hrvatski radio

Radio Rijeka

11:35 / 16.07.2019.

Autor: Branimir Herceg

Blitz single 16. 7. 2019. Skunk Anansie, What You Do For Love

Isječak iz videozapisa “What You Do For Love”

Isječak iz videozapisa “What You Do For Love”

Foto: - / -

U ovotjednom izdanju emisije Blitz single predstavljamo vam veliku britansku rock četvorku Skunk Anansie i njihov novi singl “What You Do For Love”, koji uskoro možete čuti i uživo na koncertu na Zagrebačkoj Šalati.

Višestruki osvajači prestižnih muzičkih nagrada, brit-rock četvorka Skunk Anansie, ovih su dana na veliko iznenađenje fanova objavili novi singl “What You Do For Love”. To je prva nova pjesma nakon albuma Anarchytecture iz 2016. godine i objavljena je u pravo vrijeme da začini trenutno aktualnu turneju u sklopu koje će Skunk Anansie posjetiti i Zagreb.

Skunk Anansie, predvođeni karizmatičnom pjevačicom Skin (Deborah Anne Dyer) koju predstavljaju kao nenadmašivu, stravstvenu, karizmatičnu ženu zmaj, ove godine obilježavaju 25 godina karijere na kojoj će promovirati najveće hitove sa zadnjeg snimljenog albuma 25live@25 u subotu, 27. srpnja na stadionu Šalata, gdje će zasvirati svoje najveće hitove kao što su “Hedonism“, “Weak“, “I Can Dream“, “Twisted“, “Charlie Big Potato“, “Secretly“, “Because Of You“, “Brazen (Weep)“, “Charity“ i, naravno, “Selling Jesus“ s kojom je sve počelo.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.