Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 17. 10. 2017. St. Vincent, Los Ageless

17.10.2017.

11:35

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

St. Vincent, pravim imenom Annie Clark, pjesmom “Los Ageless”, ovotjednim izborom pjesme za emisiju Blitz single, najavljuje svoj peti studijski album Masseduction koji je ovih dana pušten u prodaju, a najavljen je pjesmama “New York” i “Pills”.

Peto studijsko izdanje Annie Clark (St. Vincent), kao što je već spomenuto, nasljeđuje izdanje St. Vincent (2014.), a prožeto je temama kao što su moć, sex, veze i smrt. “Masseduction” donosi 13 pjesama nastalih u produkciji St. Vincent Jacka Antonoffa, a snimljenih u Electric Lady studiju na Manhattanu, Rough Consumer studiju u Brooklynu te Compound Fracture studiju u Los Angelesu.

Svaki album koji sam snimila je neki arhetip” kaže Clark o novom albumu i nastavlja “Strange Mercy je bio kućanica na pilulama, St. Vincent je vođa kulta, ali Masseduction je drugačiji. Ovaj album je veoma osoban. Ne možete provjeriti činjenice, ali ako želite znati o mom životu, slušajte ga.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.