Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 17. 11. 2020. Billie Eilish, Therefore I Am

17.11.2020.

11:45

Autor: Branimir Herceg

Foto: Universal Music

Foto: Universal Music

Foto: - / -

Ovaj tjedan u emsiji Blitz single Radio Rijeke predstavljamo Grammyjem nagrađenu heroinu gen-z generacije, Billie Eilish! Mlada glazbenica predstavila je potpuno novu pjesmu, a riječ je o singlu “Therefore I Am”.

Nova pjesma dolazi kao rezultat radišnih posljednjih mjeseci za ovu 18-godišnjakinju koja se je posvetila pisanju i snimanju novog materijala, kao i raznim nastupima.

U nedjelju, 22. studenog Billie Eilish će novu pjesmu po prvi put izvesti i uživo, u sklopu dodjele nagrada American Music Awards, na kojima je nominirana u dvije kategorije: Favorite Artist - Alternative Rock Favorite Social Artist.

Billie Eilish, ovom se prigodom našla i u ulozi redateljice pratećeg videospota, koji je sniman u praznom Glendale Galleria šoping centru, a koji joj je bio omiljeno mjesto za izlaske tijekom ranih tinejdžerskih godina.

Ova mlada glazbenica svijet je osvojila svojim talentom, karizmom i glazbom; nakon zamijećenih prvih singlova kreiranih s bratom Finneasom, početkom prošle godine objavila je debitantski album When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, koji im je donio ukupno pet Grammy nagrada.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega slušajte utorkom u 11:45!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.