Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 19. 2. 2019. Vatra, Sve je tišina

19.02.2019.

11:35

Autor: Branimir Herceg

Foto: Mare Milin

Foto: Mare Milin

Foto: - / -

Vatra, energična rock grupa iz Virovitce ponovno je gost emisije Blitz single. Ovog puta predstavljamo vam pjesmu “Sve je tišina” četvrti singl s nadolazećeg studijskog albuma koji bi trebao biti objavljen 5. travnja.

Točno mjesec i pol dana prije koncerta u zagrebačkom Domu sportova, povodom proslave svojih 20 godina, Vatra je odlučila predstaviti novu pjesmu “Sve je tišina”. To je četvrti je singl s nadolazećeg studijskog albuma koji će biti objavljen upravo na dan slavljeničkog koncerta.

Kako to obično biva, pametni smo uglavnom prekasno... Upravo o toj temi progovara naš najnoviji singl “Sve je tišina” i baš zato, kad ju poslušate, recite jedno drugome sve što mislite, da ne bi bilo prekasno.” - rekao je o inspiraciji za pjesmu autor Ivan Dečak.

Uz najavni singl “Sekvoje”, Vatra je do sada objavila i duet s Massimom Nama se nikud ne žuri” te aktualnu “Ukleti Holandez”.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.