Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 2. 7. 2019. Meritas, Blizu ljubavi

02.07.2019.

11:35

Autor: Branimir Herceg

Foto: Mare Milin

Foto: Mare Milin

Foto: - / -

Nakon vrlo uspješne godine i nominacije za Porina te tri predstavljena singla s nadolazećeg albuma, došlo je vrijeme za novu pjesmu grupe Meritas “Blizu ljubavi” koja je ovotjedni izbor za emisiju Blitz single.

Pjesma kojom Anita Meri nastavljaju niz svojih uspješnica zove se “Blizu ljubavi”, a iako nesklone opisivanju značenja pjesama, ipak su za ovu priliku dale naznaku onoga što bi mogla značiti: mogla se dogoditi ljubav; onaj fini životni scenarij, nijanse koje nisu crno-bijele već u tisuće varijacija...

Anita Meri uvijek naglašavaju i na to su iznimno ponosne – idu svojim putem i ispunjene su osjećajem zadovoljstva jer već prvih nekoliko pjesama koje će se na kraju objediniti u album, uspijevaju staviti pod isti nazivnik energičnih, ritmičnih, melodioznih glazbenih niti.

Anita Valo Meri Jaman i na ovoj pjesmi surađuju s Arijanom Kunštek koja je zaslužna za stihove dok potpuno povjerenje u produkciji kao i do sada ukazuju Pavlu Miholjeviću Juri Ferini.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.