Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 20. 3. 2018.: Meritas, Dok čekamo dan

20.03.2018.

11:35

Autor: Branimir Herceg

Isječak slike s Facebook profila

Isječak slike s Facebook profila

Foto: - / -

Nakon pjesme "Pričaj mi", koja je prije godinu i pol najavila novi album, a predstavili smo je u emisiji Blitz single, i pjesme "Ova ljubav", koja je otišla i stepenicu više, bend Meritas predstavlja novi singl – "Dok čekamo dan".

"Dok čekamo dan" nastavlja niz prepoznatljivog Meritas zvuka i u 2018. godini, uz treperavu atmosferu duž čitave skladbe i zarazni refrenski zalet.

"Uživale smo stvarajući ovu pjesmu! Nadamo se da će slušatelji to osjetiti i da će im se svidjeti kao i naše prethodne pjesme. Dok čekamo dan smo radile polako i bez pritiska, nastavljajući predstavljanje pjesama s novog albuma i htjele smo našoj publici dati isti, a opet drugačiji doživljaj naše glazbe. Mislim da smo, uz pomoć super ekipe, i uspjele", izjavile su Meritas povodom premijere pjesme.

Autorice glazbe nove pjesme su Anita Valo i Meri Jaman, za zanimljiv tekst zaslužna je Arijana Kunštek, dok su producenti provjeren dvojac - Pavle Miholjević i Jura Ferina.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.