Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 22. 12. 2015. Neno Belan, Božićna (A gdje si ti?)

22.12.2015.

11:17

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U poplavi božićnih pjesama evo i jedne domaće. No, to i nije neka velika vijest u božićnom tjednu, ali kada čujete da je izvodi Neno Belan i da je to njegova prva božićna pjesma u dugogodišnjoj bogatoj karijeri onda to zvuči sasvim drugačije.

Božićna (A gdje si ti?)”, ovotjedni Blitz single, prva je božićna pjesma u tridest godina dugoj glazbenoj karijeri Nene Belana. Glazbu i tekst napisao je Tomislav Mrduljaš, splitski autor i producent, a snimljena je i u engleskoj verziji pod nazivom “Christmas Miracle”.

'“S obzirom na moja tri desetljeća bavljenja glazbom, i ja sam donekle iznenađen što je tek sad došao red na neku prigodnu božićnu stvar. Čekao sam pravu, nisam htio snimiti bilo što, a Tomina pjesma svidjela mi se već u demo fazi. Na kraju smo je snimili na relaciji Split – Rijeka i jako sam zadovoljan kako je ispala.”, izjavio je Belan.

Kako zvuči prva božićna pjesme Nene Belana, “Božićna (A gdje si ti?)”, poslušajte na valovima Radio Rijeke, sigurno će Vam se svidjeti.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.