Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 22. 3. 2016. Gregory Porter, Don’t Lose Your Steam

22.03.2016.

11:35

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gregory Porter, američki jazz pjevač, tekstopisac i glumac, dobitnik Grammy nagrade za Best Jazz Vocal Album 2014. s albumom Liquid Spirit, najavljuje novo studijsko izdanje Take Me To The Alley singlom “Don’t Lose Your Steam”.

Gregory Porter, dobitnik Grammy nagrade za Best Jazz Vocal Album 2014. s albumom Liquid Spirit, koji je s istoimenim singlom u Claptone Remix verziji bio često izvođen i na Radio Rijeci, singlom “Don’t Lose Your Steam” najavljuje novi studijski album naziva Take Me to the Alley,koji se očekuje 6. svibnja.

Aktualni i ujedno prvi singl s iščekivanog izdanja “Don’t Lose Your Steam”, Gregory je posvetio svom 3-godišnjem sinu, a dobio je i prateći video (1 mic 1 take).

Iščekivano studijsko izdanje Take Me to the Alley naslijedit će album Liquid Spirit (2013.), prodan u milijun primjeraka diljem svijeta, koji je postao najviše streaman jazz album svih vremena, s brojkom većom od 20 milijuna streamova.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.