Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 22. 5. 2018. Merk & Kremont Ft. DNCE, Hands Up

22.05.2018.

11:35

Autor: Branimir Herceg

Isječak iz videozapisa “Hands Up”

Isječak iz videozapisa “Hands Up”

Foto: - / -

Ovaj tjedan u emisiji Blitz single predstavljamo vam mladi talijanski producentski duo Merk & Kremont (Federico Mercuri i Giordano Cremona) s pjesmom “Hands Up” koji je nastao u suradnji s poznatom skupinom DNCE.

Novi singl stiže na krilima uspjeha koji je ovaj mladi talijanski producentski duo ostvario s pjesmom “Sad Story (Out of Luck)” ft. Ady Suleiman. Upravo su ovom pjesmom Federico Mercuri Giordano Cremona ostvarili značajan uspjeh diljem svijeta – milijunske Youtube preglede i Spotify streamove, smjestili su se i na Top 100 Shazam liste u nekolicini zemalja diljem Europe.

Merk & Kremont svakako su jedno od interesantnijih novih glazbenih imena koja nam stižu iz Italije. Posljednjih nekoliko godina proveli su predstavljajući svoj DJ set diljem svijeta, a kada nisu bili na putu, aktivno su se bavili produkcijom vlastitih pjesama, koje su mješavina electro, pop i trap žanrova.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.