Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 22. 9. 2020. Heidi šeće psa, Probudi me

22.09.2020.

11:35

Autor: Branimir Herceg

Foto: Doringo

Foto: Doringo

Foto: - / -

U ovotjednom izdanju emisije Blitz single Radio Rijeke predstavljamo bend Heidi šeće psa koji je neobičnim nazivom i sjajnim pjesmama zaintrigirao publiku. Uskoro, tri godine nakon osnutka benda, izdaju svoj prvi album, a najavljuje ga novi singl “Probudi me”.

Najavni singl albuma je pjesma “Probudi me”, stalnog autora i osnivača benda Hrvoja Borošića, a zanimljiva promjena u zvuku rezultat je prve suradnje s producentom Lukom Tralićem iz grupe Elemental.

Jako se veselim što smo napravili pravu plesnu pjesmu, s puno ritma i klavijatura, uz koju si svatko tko voli plesati može dati oduška. Totalno sam se pronašla u toj pjesmi i super mi je što baš s njom najavljujemo svoj prvi album.”, kaže pjevačica benda Smiljana Štrbac.

Posebno mi je drago što sam se uz ovu pjesmu na kratko vratila u plesačke i koreografske vode i sa svojim prijateljicama plesačicama nešto konkretno i otplesala u spotu koji je veseo i zabavan i pršti energijom”.

Probudi me će se zajedno s “Još sam tu”, “Reći ćeš mi sutra”, “Vuk”, “Njegova mačka”, “Uzalud”, “Avantura”, “Uzbudljivo i sjajno”, “Grad” te nekoliko potpuno novih pjesama naći na debitantskom albumu čiji izlazak na svjetlo dana bend planira za kraj ove turbulentne godine.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.