Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 23. 1. 2018. Jonathan, Something To Cry About

23.01.2018.

11:35

Autor: Branimir Herceg

Isječak iz videozapisa “Something To Cry About”

Isječak iz videozapisa “Something To Cry About”

Foto: - / -

Ovaj tjedan u emisiji Blitz single predstavljamo riječku rock grupu Jonathan koju već jako dobro poznajemo. Singlom "Something To Cry About" grupa najavljuje skori izlazak njihovog novog studijskog izdanja To Hold.

Nakon što je prvi dio izdanja To Love… ušao na većinu domaćih godišnjih top lista, grupa Jonathan pripremila je i drugi dio nazvan To Hold koji će biti objavljen 19. veljače. Uvod u album predstavlja prvi singl “Something To Cry About”.

Nakon prvog dijela albuma “To Love”, koji odiše introspekcijom i emocijama od tuge do smiraja, “Something To Cry About” predstavlja buđenje i povratak u društvo. Glazbeno smo opet otišli u smjer u kojem još nismo bili, dok s druge strane energija podsjeća na naše početke. Tema pjesme je odupiranje otupljivanju, želja za stvarnim iskustvima i doživljajima, odbacivanje lažnih odnosa i potreba” – tim riječima je novu pjesmu i duh nadolazećeg albuma opisao sam bend.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.