Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 23.02.2021. Jonathan, Falling

23.02.2021.

11:50

Autor: Branimir Herceg

Foto: Filip Gržinčić

Foto: Filip Gržinčić

Foto: - / -

Riječka grupa Jonathan, jedan od najznačajnijih regionalnih bendova nove generacije, najavljuju novi singl “Falling”, prvo studijsko izdanje nakon tri godine, a kako sam bend kaže, predstavlja početak nove autorske faze benda. Svjež, resetiran - glazbeno, vizualno i estetski - gotovo novi bend.

Singl “Falling”, njihovo je prvo studijsko izdanje nakon tri godine, a najavljuje novo izdanje čiji se izlazak očekuje krajem godine. Sam singl bend najavljuje ovim riječima: “Ovo je prva pjesma s kojom ćemo početi najavljivati nešto što bi do kraja godine moglo postati album. Radimo malo drugačije nego inače, nema koncepta nego ide pjesma po pjesma, pa sve objedinimo u jednu cjelinu kada se skupi dosta materijala. Za sada smo snimili nekoliko pjesama, “Falling” je bila prva, pa smo s njom nekako krenuli i dosta odražava duh vremena u kojem živimo. Producent je opet naš stalni suradnik Matej Zec koji nam je producirao sve albume do sada, a pjesma je snimljena u studiju G.I.S. u Rijeci. Jako smo zadovoljni kako je sve ispalo i veselimo se to podijeliti sa svijetom.”

Predstavljanjem novog singla “Falling” grupa ulazi u novu fazu, kako autorstvom, tako i na drugim poljima funkcioniranja benda.”, poručuje Jonathan.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega slušajte utorkom u 11:45!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.