Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 24. 1. 2017. Toni Cetinski, Laku noć

24.01.2017.

11:30

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon odličnog albuma Opet si pobjedila iz 2012. godine, Toni Cetinski najavljuje nove projekte, ali ne samo to. Pjesmom “Laku noć” Toni ne predstavlja samo novu skladbu, već potpuno novi i drugačiji zvuk.

Pjesmom “Laku noćToni promovira novi projekt na kojem radi, a riječ je o akustičnim varijantama pjesama, bližim rocku ili pravom pop-rock zvuku.

Upravo u taj novi koncept, rekao nam je sam Toni, odlično se uklopila iznimno uspješna regionalna autorica Aleksandra Milutinović, koja potpisuje pjesmu “Laku noć” u dijelu glazbe i teksta.

Ovo je nastavak odlične suradnje s Aleksandrom koja stoji i iza mojih prijašnjih pjesama “Zar malo to je”, “Krik“ i “Mjesečar” u kojima je u potpunosti pogodila senzibilitet i energiju, koji se pak odlično uklapaju u novi zvuk koji njegujemo. Kao autorica je, kao i Miro Buljan, krucijalna za naš novi akustični projekt i zvuk kojem težimo. Istodobno sam pomladio i prateći band, novim mladim snagama, koje su donijele i odlične nove ideje. Svi koji radimo na ovom projektu jako smo sretni i ponosni na naše novo malo dijete. Predajemo vam ga sa povjerenjem jer znamo, da to znate vrednovati i primiti pod svoje.”

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.