Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 26. 1. 2021. Zdenka Kovačiček i Davor Gobac, Jaka

26.01.2021.

11:20

Autor: Branimir Herceg

Isječak iz video zapisa

Isječak iz video zapisa

Foto: - / -

U ovotjednom izdanju emisije Blitz single slušamo pjesmu “Jaka“, novitet hrvatske kraljice blues i jazz scene Zdenke Kovačiček te hrvatskog kralja punka Davora Gopca. Šesti je ovo singl s nadolazećeg albuma Zdenke Kovačiček “Konstatacija jedne mačke”.

Konstatacija jedne mačke novi studijski album Zdenke Kovačičak koji izlazi 19. veljače, a pjesma“Jaka”odvažan je glazbeni novitet hrvatske kraljice blues i jazz scene Zdenke Kovačiček te hrvatskog kralja punka Davora Gopca.

Pjesma “Jaka” prava je ženska priča, prekrasan tekst Daniele Borovnjak, posvećen jakoj ženi, pun optimizma pa pomalo i erotike”, poručuje Zdenka, a ovom singlu dodatnu snagu dao je i vokal neponovljivog frontmena Psihomodo Popa. “Davor Gobac je moj veliki prijatelj, znamo se dugo godina. On je jedan od najznačajnijih, najdugotrajnijih, autentičnih, prepoznatljivih legendi naše glazbene scene. Dugo sam čekala priliku da realiziramo neki zajednički projekt. Hvala Davoru što je prihvatio moj poziv i uveličao moj album”, ističe Zdenka te nadodaje: “Mislim da je Davor bio pravi izbor za ovu pjesmu. Zahvaljujući njegovoj interpretaciji, povjerovat ćete u svaku riječ i svaki stih, upućen u ovom slučaju meni, a sigurna sam da će se u njima prepoznati i mnoge ženske duše”, zaključuje srčana diva.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega slušajte utorkom u 11:45!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.