Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 27. 10. 2020. Ida Prester Ft. Pocket Palma, Luda

27.10.2020.

11:30

Autor: Branimir Herceg

Blitz single 27. 10. 2020. Ida Prester Ft. Pocket Palma, Luda

Blitz single 27. 10. 2020. Ida Prester Ft. Pocket Palma, Luda

Foto: - / -

Hej što te nema, prazan mi je stan, koža mi fino miriše – stihovi su kojima počinje nova pjesme Ide Prester, a već prvi taktovi i riječi primamljivo uvode u hipnotičku pop synth atmosferu, prepoznatljivu za senzualnu Idu Prester.

Pjesmu “Luda” Ida Prester napisala je u suradnji s omiljenim zagrebačkim electro pop dvojcem Pocket Palma, čija je suradnja počela na remixu pjesme “Minuta”, a nastavila se na singlu “Dodir”, nastalom tijekom lock downa.

Iako bismo mogli reći da je 2020. godina poprilično luda, ona je za Idu vrlo plodonosna. Iza nje su uspješna četiri singla – “Šansa”, “Minuta”, “Dodir” i “Kvar” - od kojih zadnja tri pripadaju ovoj godini. Sve singlove Ida je objavila pod svojom samostalnom diskografskom etiketom, čime je Ida odvažno utabala svoj put među neovisnim diskografima.

Ovo je pjesma o nedostajanju, iščekivanju i strasti. Cijela godina nam je takva, život je stao, čekamo dobre vijesti. Ljudi -  ludite, vičite, grizite, lomite se pa ponovo lijepite... sve je to normalno. Samo se beskrajno, nerazumno i punim srcem zaljubite ove jeseni. I lakše ćemo proći kroz ovu čudnu zimu 2020.”, poručila je Ida.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega slušajte utorkom u 11:45!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.