Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 27. 6. 2017. Igor Geržina & Ivana Kindl, Olako

27.06.2017.

11:40

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U današnjoj emisiji Blitz single predstavljamo vam novu pjesmu “Olako” u ivedbi dvoje nagrađivanih glazbenika, Igora Geržine i Ivane Kindl. Ovi sjajni glazbenici udružili su snage i snimili ljetnu, plesnu pjesmu u produkciji koja prati svjetske trendove.

Glazbu i tekst za pjesmu “Olako” potpisuje Igor Geržina, a radi se o skladbi u kojoj je naglašena Ivanina superiorna vokalna vještina i Igorova impresivna sviračka energija koji se odlično nadopunjuju u bogatom glazbenom aranžmanu.

Ivana i ja se dugo poznajemo, puno puta smo se našli zajedno na pozornici, bavimo se sličnom glazbom i stvarno je bilo vrijeme za jednu ozbiljnu studijsku suradnju. Ivana je vrhunska vokalistica i s njom je lako raditi u studiju. Pjesma joj je kliknula na prvo slušanje, a ja sam se oduševio interpretacijom. Mislim da pjesma 'Olako' ima odličan ljetni štih i dobru energiju. Mi smo uživali dok smo ju snimali i mislim da se to čuje.” kaže Igor Geržina o svojoj suradnji s Ivanom Kindl.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.