Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 29. 10. 2019. - Coldplay, Arabesque

29.10.2019.

11:35

Autor: Branimir Herceg

Isječak iz videozapisa “Arabesque”

Isječak iz videozapisa “Arabesque”

Foto: - / -

Coldplay predstavljaju dvije nove pjesme, "Orphans" i "Arabesque", s nadolazećeg osmog dvostrukog studijskog albuma "Everyday Life", a mi Vam u ovotjednoj emisiji Blitz single predstavljamo pjesmu "Arabesque".

Početkom ovoga tjedna Coldplay su obznanili prve detalje nadolazećeg dvostrukog osmog studijskog albuma "Everyday Life", u obliku pisma s njihovim potpisima, te ga uputili fanovima diljem svijeta. Riječ je o albumu s kojim se bend vraća svojim korijenima i koji će zvučati poput pravog alter-rock projekta. 

Izlazak dvostrukog 53-minutnog studijskog albuma "Everyday Life" planiran je za petak 22. studenog 2019. Prva polovica albuma nosit će naslov "Sunrise", a druga "Sunset".

"Ovaj album na neki je način naša reakcija na doživljenu negativnost koja je posvuda. Iako je zaista puno nevolje na svijetu, s druge strane je toliko pozitive i života koji se događa oko nas", izjavio je frontmen Chris Martin u ekskluzivnom intervjuu za BBC Radio.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.