Hrvatski radio

Radio Rijeka

11:35 / 29.05.2018.

Autor: Branimir Herceg

Blitz single 29. 5. 2018. Nikola Marjanović, Naš mali raj

Izvor: Menart newsletter / priredio: Branimir Herceg

Izvor: Menart newsletter / priredio: Branimir Herceg

Foto: - / -

Ovaj tjedan u emisiji Blitz single ponovo predstavljamo Nikolu Marjanovića. Prvi put učinili smo to prošle godine s pjesmom “Gloria” (07.02.2017.), a sada nam se Nikola predstavlja s pjesmom “Naš mali raj”.

Diplomirani kontrabasist iz Zaprešića koji je karijeru gradio s grupom Sane, a kasnije se pridružio bendu Radio Luksemburgte surađivao s brojnim domaćim glazbenicima kao što su SongkillersTBFLea Dekleva, sada je odlučio predstaviti novu pjesmu “Naš mali raj”, koju opisuje kao pjesmu ljubavne tematike. Tekst i glazbu pisao je producent Srđan Sekulović – Skansi.

Nevjerojatno je koliko sam se našao u toj pjesmi. S obzirom da sam već jako dugo u sretnoj vezi, i nemam više onih turbulencija u smislu pitanja da li je ovo prava stvar. Ovo je pjesma koja je definitivno prava stvar.”, rekao je Nikola.

Suradnja sa producentom Skansijemodaje dojam provjerene kombinacije. “On paše meni i ja pašem njemu”, kaže Marjanović, te dodaje kako su njegovi uradci možda jedni od najurbanijih na današnjoj sceni.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.