Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 29. 6. 21. - Alba&Leo, A Little House With A Triangular Roof

29.06.2021.

13:14

Autor: Branimir Herceg

Isječak iz videozapisa

Isječak iz videozapisa

Foto: - / -

U ovotjednom izdanju emisije Blitz single, riječki glazbeni duo Alba&Leo predstavljaju novu pjesmu "A Little House With A Triangular Roof". Dugoočekivana nova pjesma ujedno najavljuje njihovo novo glazbeno izdanje.

Snimljena u Londonu u pre-COVID vrijeme, a skladana još u tinejdžerskim danima, pjesma "A Little House With A Triangular Roof" je doslovno poruka djeteta u nama, a glasi: Ne daj se! Dječačka vizija da svijet može biti bolji često biva ismijana, ali što ako je ipak taj little boy u pravu? Što bi se dogodilo da mu se prepustimo?

Singl najavljuje njihovo prvo vinilno izdanje, kojim će Alba&Leo predstaviti svoj urbani folk, a skladbe koje će se naći na AdultishEP-u "brusili" su tijekom svoga dvogodišnjeg boravka u Londonu, nastupajući u legendarnim klubovima poput Ronnie Scott's The Troubadour, na čijoj su pozornici nastupali i kultni glazbenici Jimi HendrixBob DylanElton JohnAdele Ed Sheeran.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.