Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 29. 9. 2020. Boris Štok, Predajem se tebi

29.09.2020.

11:10

Autor: Branimir Herceg

Isječak iz video zapisa

Isječak iz video zapisa

Foto: - / -

Riječki pjevač, skladatelj i tekstopisac Boris Štok, završio je drugi solo album koji će se ubrzo naći na svim streaming servisima i u CD shopovima. Najavljuje ga single “Predajem se tebi”, a mi Vam ga predstavljamo u ovotjednom izdanju emisije Blitz single

Boris Štok je iskoristio ovo neobično vrijeme u kojemu se našao cijeli svijet tijekom pandemije korona virusa kako bi završio svoj drugi solo album koji će se ubrzo naći na svim streaming servisima i u CD shopovima.

Glazbu i tekst potpisuje Boris Štok, dok aranžman i produkciju dijeli sa svojim stalnim suradnikom Darkom Terlevićem (The Siids), a za miks je zaslužan Matej Zec.

Najavni singl “Predajem se tebi” prati i zanimljiv video koji je dospio pod redateljsku i montažersku palicu talentirane Marcelle Zanki, s kojom Boris često surađuje, a koja mu je predložila Ivu Šulentić, poznatu TV voditeljicu, da gostuje u videu za editiranu radio verziju.

U pjesmu “Predajem se tebi” zaljubila sam se na prvu i već na prvo slušanje na nju zaplesala. Profesionalnost cijele ekipe dovela je do užitka koji se dogodio na snimanju.Potvrda je to i Borisovog uspjeha, a i cijelog tima kojega vodi Marcella, čiji rad pratim već godinama i iznimno poštujem. Upravo sam se zato s beskrajnim povjerenjem prepustila u njene ruke.

Vjerujem da će u ovih nekoliko minuta, koliko traje spot, svaki gledatelj imati prilike i vizualno uživati u onome što Boris, na svoj osebujan način, servira glazbeno. Njegov rad pratim i cijenim već dugo i već smo nebrojeno mnogo puta surađivali na raznim emisijama i dodjelama nagrada koje kao glazbenik, ali i kao osoba, svakako zaslužuje. Ponosna sam na ono što smo napravili”. rekla je Iva, a o suradnji s IvomBoris kaže: “Mislim da se Iva super uklopila u priču vizualno, svojom prirodnošću i spontanošću pred kamerom. Znamo se već dugo i ovo je bila super prilika da surađujemo na videu. Snimanje je bilo jako ugodno, a opet, kao i uvijek, profesionalno. Jako sam sretan kako sve izgleda i zvuči. Marcella ima odličan ukus, već se i dobro poznajemo, pa je sve lakše. Cijela je ekipa napravila odličan posao i na tome im najljepša hvala!

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.